ID非公開
ID非公開さん
2020/6/13 10:01
1回答
[33-36] 英語の翻訳をおねがいします。本当に申し訳ございませんが翻訳機での翻訳はお断りいたします。
[33-36] 英語の翻訳をおねがいします。本当に申し訳ございませんが翻訳機での翻訳はお断りいたします。 [33] While you examine what the Bible says about God(#3) and Jesus, or any themes, in the way described above, God(#3) makes you believe that God(#3) exists and that the contents of the Bible are true. [34] The reason why Jehovah God(#1) made people live in the world is 'to follow Jesus's just life, which is an example of a just life.’ So you can live in eternal life like Jesus. [35] Jesus delivered the message that “Even though you’re evil, you know how to give good gifts to your children. So how much more will your Father in heaven give the Holy Spirit to those who ask him?” [36] He who does not love does not know God(#3), for God(#3) is love. God(#3)'s love was revealed among us in this way: God(#3) sent His One and Only Son into the world to live through Him. Herein is love, not that we loved God(#3), but that he loved us and sent his Son to be the atonement for our sins.
ベストアンサー
33] 聖書が神(#3)とイエスについて述べていること、あるいは何らかのテーマについて述べていることを、上記のような方法であなたがたが調べていくうちに、神(#3)はあながたに神(#3)が存在することと、聖書の内容が真実であることを信じさせます。 34] エホバ神(#1)が人をこの世に生かされた理由は、「イエス様の正しい生き方、それは正しい生き方の一例、に従うためです。」だから、あなたがたはイエス様のように永遠の命を生きることができるのです。 35] イエス様は、「あなたがたは、悪人であっても子供たちに良い贈り物をすべを知っている。だから、天におられるあなたの父は、彼に求める者にもっと聖霊を与えることができるのです。」というメッセージをお届けになりました。 36] 愛しない者は神(#3)を知らない。神(#3)は愛だから。 神の愛は、このようにして私たちの間で明らかにされました。神(#3)は、神を通して生きるために、ご自分のひとり子をこの世に遣わされました。 ここに愛があるのは、私たちが神(#3)を愛したからではなく、神が私たちを愛し、私たちの罪の贖いとなる御子を遣わされたからです。
1人がナイス!しています
ID非公開
ID非公開さん
質問者
2020/6/13 13:20
ご回答本当にありがとうございました。
質問者からのお礼コメント
翻訳の実力に感心しました。誠意一杯のご回答に心より感謝申し上げます。前続きの文も有りますがよろしいでしょうか。